„Moş Crăciun” Titi Tudor le-a făcut cadouri boxerilor de la CSM Ploieşti

Boxerii de la CSM Ploieşti au încheiat, astăzi, anul cu o mică festivitate în cadrul căreia coordonatorul secţiei, antrenorul emerit Titi Tudor, a ţinut să le ofere tuturor sportivilor mici cadouri înaintea sărbătorilor de iarnă. El a primit o mână de ajutor din partea noului sponsor al secţiei de box, Ottorose Rom, o companie din industria textilă ce colaborează cu cunoscutul retailer H&M şi ai cărei reprezentanţi au participat la evenimentul de astăzi: patronul cipriot Michael Lykourgou, managerul fabricii din Ploieşti, Liviu Răpiţeanu, şi şeful departamentului design, Gabriela Gherghina.

Peste 50 de boxeri din cadrul clubului, de la cei care abia au început să desluşească tainele nobilei arte, până la sportivi aflaţi în ultimii ani de juniorat, au primit pungi cu cadouri, amfitrionii Titi Tudor, Adrian Pârlogea, Iulian Ilie şi Marian Hodorog asigurându-se că toţi copii pleacă fericiţi de la sală.

„Mă bucur că i-am putut bucura pe copii prin organizarea acestui eveniment, pentru că numai eu ştiu cât au muncit în acest an. Au primit toţi, inclusiv cei care nu au fost cuminţi sau care nu au avut cele mai bune rezultate în 2015. Numai prin faptul că au venit la sală şi au făcut box au câştigat foarte mult. Au reprezentat Clubul Sportiv Municipal Ploieşti în competiţii, iar pentru asta meritau să fie premiaţi. Le mulţumesc tuturor celor care ne-au fost alături în 2015 şi le promit că şi în anul următor copiii vor munci şi vor aduce medalii pentru club”, a spus Titi Tudor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.