Echipa sub 13 ani de la CSM Ploieşti, între cele mai bune 16 formaţii din ţară!

Echipa masculină de baschet sub 13 ani de la CSM Ploieşti s-a calificat la faza semifinală, cu o etapă rămasă de disputat din sezonul regulat. La sfârşitul săptămânii trecute, băieţii pregătiţi de Cornel Alecu au trecut cu un categoric 80-31, pe teren propriu, de CSS Târgovişte şi rămân angrenaţi în cursa pentru poziţia secundă.

 

În ultima etapă, ploieştenii vor evolua, în Sala Sporturilor „Olimpia”, duminică, de la ora 9.00, împotriva celor de la CS Otopeni şi au nevoie de o victorie la cel puţin 11 puncte, diferenţa consemnată în jocul tur, pentru a merge la faza semifinală de pe locul 2 şi a beneficia, astfel, de un culoar mai accesibil.

 

Dacă cei mai mici juniori ai clubului au avut evoluţii constant bune pe tot parcursul sezonului, reuşind să-şi îndeplinească obiectivul, prin calificarea la faza semifinală, nu aceleaşi lucru se poate spune despre colegii mai mari, de la „U16” şi, respectiv, „U18”. Echipa sub 16 ani, pregătită de Titi Mircea, a cedat în deplasare, scor 32-65, cu CSS Bega Timişoara, în ultima etapă din sezonul regulat şi va continua competiţia, de la jumătatea lunii ianuarie, pe tabloul secundar, în jocurile de clasament pentru locurile 17-32.

 

În aceeaşi situaţie se regăseşte şi formaţia sub 18 ani a clubului nostru, care a fost învinsă cu 55-51, în deplasare, de Dinamo Bucureşti, în penultima etapă. Juniorii CSM-ului vor încheia sezonul tot pe teren străin, la Tg. Secuiesc, la finalul acestei săptămâni, dar, indiferent de deznodământul jocului din Ardeal, nu mai pot spera la calificarea la faza semifinală.

 

În competiţiile destinate fetelor, la Liga I, CSM Ploieşti a pierdut, scor 71-60, în deplasare, cu liderul neînvins al seriei a 2-a, Sepsi 2 Sf. Gheorghe, şi a încheiat anul pe locul 6. Fetele Loredanei Munteanu vor disputa următorul meci pe data de 10 ianuarie, în Sala Sporturilor „Olimpia”, împotriva celor de la CSU Olimpia 2 Braşov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.