CSM Ploieşti, performanţă cu Oxigen!

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a demarat, în aceste zile, colaborarea cu una dintre cele mai cunoscute săli de fitness din oraş, Oxigen, primele care au „făcut cunoştinţă” cu aparatura performantă a cunoscutului club fiind handbalistele pregătite de Neven Hrupec.

Noul preparator fizic al clubului, Mihai Androhovici, le-a „convocat” deja pe fete la două antrenamente găzduite de sala de fitness de la Casa Sindicatelor, această perioadă, de încărcare a bateriilor în perspectiva returului campionatului, urmând să fie extrem de densă din punct de vedere al „vizitelor” la Oxigen.

„E foarte important ca, în această perioadă, să putem alterna pregătirea specifică, din Sala Olimpia, cu antrenamentele de acest gen, în care poţi îmbina sala de forţă cu pregătirea cardio, iar condiţiile pe care le-am găsit la Oxigen sunt foarte bune din acest punct de vedere”, spune antrenorul principal Neven Hrupec.

Sala Oxigen are o zonă cardio de 300 de metri pătraţi, cu benzi de alergare cu programe tv şi touchscreen, biciclete şi steppere, precum şi o zonă fitness de 700 de metri pătraţi, dotată cu aparatură de bună calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.