Handbaliştii merg încrezători la Odorhei

Handbaliştii de la CSM Ploieşti joacă din nou în Liga Naţională într-o zi de marţi, sperând, însă, că de data aceasta vor avea mai mult noroc pe terenul ocupantei poziţiei a III-a a clasamentului, HC Odorhei. Meciul contând pentru prima etapă a returului trebuia să se dispute la finalul acestei săptămâni, dar a fost devansat din cauza participării adversarilor în Cupa Challenge. Tocmai faptul că HC Odorhei este prinsă între două partide din competiţia continentală, la finalul săptămânii trecute pierzând, acasă, meciul din manşa tur cu ABC Braga, scor 24-25, ar putea fi speculat de elevii lui Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu. Echipa pregătită de Vlad Caba va pleca joi în Portugalia, pentru returul de sâmbătă, de la Braga.

Băieţii noştri au plecat încrezători spre Odorhei, făcând deplasarea în această dimineaţă, iar în autocar a urcat şi ultima achiziţie a clubului, Claudiu Dediu, venit în acest weekend de la Energia Târgu Jiu. Ceilalţi componenţi ai lotului sunt apţi din punct de vedere medical.

Meciul de mâine va începe la ora 17.15, va fi transmis de postul Digisport şi va fi arbitrat de Radu Iliescu şi Doru Pascu Manea (ambii din Bucureşti). Observator va fi tot un bucureştean, Valter Dăncescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.