Şansa reabilitării în partida cu vicecampioana

CSM Ploieşti – HCM Baia Mare, astăzi, ora 17.00, Sala „Olimpia”

 

Handbalistele de la CSM Ploieşti închid, astăzi, etapa a XI-a a Ligii Naţionale feminine, urmând să primească, în Sala „Olimpia”, cu începere de la ora 17.00, vizita vicecampioanei HCM Baia Mare. După eşecul neaşteptat cu CSM Unirea Slobozia, confruntarea cu una dintre cele două reprezentante ale României în Champions League se anunţă extrem de dificilă, chiar dacă oaspetele vin după un meci jucat sâmbătă în prima competiţie europeană intercluburi şi ar putea acuza o stare de oboseală.

„Nu trebuie să facem o dramă din înfrângerea cu Slobozia, pentru că aşa cum am jucat excelent la Braşov, de exemplu, sau o repriză la Cluj, la fel s-a putut întâmpla să prindem o zi proastă acum. Au fost şi problemele medicale cu care s-au confruntat Shutska, Tudor şi Tivadar, care nu s-au putut antrena la capacitate maximă, apoi Slobozia a prins o zi foarte bună şi aşa s-a ajuns la acel rezultat. Acum, pentru meciul cu Baia Mare, eu zic că stăm ceva mai bine, pentru că fetele s-au antrenat normal şi am putut pregăti jocul în condiţii ceva mai bune. Va fi dificil, asta e clar, dar ne propunem în primul rând să jucăm bine şi apoi vom vedea dacă putea scoate ceva din acest meci. Adversarele sunt favorite chiar dacă au jucat sâmbătă în Liga Campionilor, pentru că au un lot valoros, echilibrat şi cu siguranţă că toate jucătoarele vor să arate că merită să joace la Baia Mare, chiar dacă prind mai puţine minute în Liga Campionilor. Nu va trebui să mizăm pe faptul că sunt obosite, pentru că şi Slobozia a venit după ce jucase cu o zi înainte cu CSM Bucureşti, ci va trebui ca noi să jucăm bine, să fim la 120% dacă se poate, şi astfel să sperăm că puteam obţine ceva din acest meci. Nu în ultimul rând, vreau să le transmit suporterilor să aibă încredere în noi în continuare şi să le spun că, într-un meci de asemenea nivel, avem nevoie de susţinerea lor”, spune antrenorul Neven Hrupec. Din motive medicale, nu pot juca Daciana Balaban, Alla Sheiko, Ionela Dinu şi Elena Şerban.

Partida va începe la ora 17.00, va fi arbitrată de bucureştenii Radu Iliescu şi Doru Pascu Manea şi îl va avea ca observator pe Ştefan Ciurea (Dolj).

Leave a Reply

Your email address will not be published.