Fetele sunt favorite în restanţa cu CSM Unirea Slobozia

CSM Ploieşti – CSM Unirea Slobozia, joi, ora 18.00, Sala „Olimpia”

 

Mâine seară, începând cu ora 18.00, Sala Sporturilor Olimpia va găzdui meciul dintre CSM Ploieşti şi CSM Unirea Slobozia, restant din etapa a IX-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. Programat, iniţial, pe 24 octombrie, meciul a fost amânat la momentul respectiv din cauza tragicului eveniment ce a lovit echipa ialomiţeană, decesul portarului Andreea Nica.

Fetele noastre sunt mari favorite în confruntarea de mâine, în faţa unei formaţii care a luat un singur punct în ultimele şapte etape de campionat şi, în plus, se va prezenta la Ploieşti după ce, astăzi, joacă, în devans din etapa a XI-a, partida de pe teren propriu cu campioanele CSM Bucureşti.

„Noi ne pregătim pentru a ne prezenta la cel mai înalt nivel, indiferent de numele şi situaţia adversarului. Chiar dacă pornim cu prima şansă, nu ne gândim din start că va fi un meci uşor, ci vom căuta să ne facem meciul uşor. Ne propunem să jucăm cel mai bun handbal de care suntem în stare şi să câştigăm pentru a ne apropia din nou de podiumul clasamentului. Chiar dacă avem ceva probleme, vom încerca să găsim soluţii şi să câştigăm acest meci”, spune antrenorul principal Neven Hrupec. Tehnicianul se confruntă cu trei probleme de lot: pivotul Ionela Dinu a fost operată la ligamentele genunchiului stâng, portarul Elena Şerban va lipsi în perioada următoare din cauza unei rupturi musculare, iar pivotul Iryna Burtea-Shutska nu s-a putut antrena în ritm normal în ultima săptămână din cauza unei răceli, dar va face eforturi pentru a-şi ajuta colegele din teren.

Meciul de mâine va fi arbitrat de o brigadă formată din Ionuţ Barbu şi Adrian Manafu (Bucureşti) şi îl va avea ca observator pe Nicolae Rusu (Constanţa).

Partida cu Unirea Slobozia va fi şi un bun antrenament înaintea mult mai dificilei confruntări cu vicecampioanele de la HCM Baia Mare, din etapa a XI-a, programată luni, de la ora 17.00, tot în Sala Sporturilor „Olimpia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.