Baschetbaliştii de la CSM Ploieşti doresc să continue pe aceeaşi linie

 

CSM Ploieşti – CSU 2 Sibiu, duminică, ora 13:00

 

Baschetbaliştii de la CSM Ploieşti au, mâine, şansa de a obţine a doua victorie consecutivă de la debutul Ligii I. După meciul trăit la intensitate maximă şi decis după prelungiri, cu BC Miercurea Ciuc, elevii lui Sorin Hartman speră să evite emoţiile împotriva echipei satelit a celor de la CSU Sibiu, care a suferit o înfrângere drastică în etapa inaugurală.

Spre deosebire de ploieşteni, care au păşit cu dreptul în noul sezon, ardelenii nu s-au regăsit, pe propriul teren, în faţa lui Gaz Metan 2 Mediaş. „Vulturii” au fost învinşi cu 93-64, la capătul unui meci fără istoric, dar eşecul usturător suferit la debut de adversari nu le poate garanta băieţilor de la CSM că vor avea parte de o confruntare la îndemână.

„Ne aşteaptă un meci dificil, cu o echipă care are în componenţă jucători ce activează în Liga Naţională, dar avem încredere în forţa grupului. Am câştigat o săptămână în plus de antrenamente, creştem de la zi la zi  şi ne dorim să facem un joc bun şi să obţinem victoria”, a declarat căpitanul CSM-ului, Vlad Dumitrescu.

La jocul de duminică, elevii lui Sorin Hartman vor fi încurajaţi, din tribună, şi de preşedintele onorific al secţiei de baschet, Cătălin Burlacu. Fostul căpitan al primei reprezentative, actualmente jucătorul Craiovei, în Liga Naţională, a sosit la Ploieşti în această dimineaţă, după ce, aseară, a avut meci la Timişoara, în Sala „Constantin Jude”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.