Una caldă, alta rece pentru juniorii III de la CSM Ploieşti

La fel ca şi în urmă cu o săptămână, doar două dintre cele patru formaţii de juniori ale CSM Ploieşti implicate în faza sezonului regulat au avut programate meciuri oficiale în weekend-ul care a trecut, rezultatele fiind împărţite: junioarele III au câştigat meciul cu CS HM Buzău, iar juniorii III au pierdut întâlnirea cu CS Blejoi.

Junioarele III, pregătite de Robert Comendant, au jucat, ieri, cu CS HM Buzău şi s-au impus fără emoţii, cu 38-25 (20-13), chiar dacă oaspetele veneau după un parcurs perfect, cu patru victorii în tot atâtea partide. În urma acestui succes, fetele noastre se află pe poziţia a 3-a a clasamentului Seriei B, iar duminică vor juca în deplasare cu CSŞ Dinamo Braşov.

Juniorii III, antrenaţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan, au pierdut, sâmbătă după amiază, meciul din Sala „Olimpia” cu CS Blejoi, contând pentru etapa a 3-a din Seria C. A fost 22-20 (12-12) pentru oaspeţi, la capătul unei confruntări în care portarul vizitatorilor a fost eroul partidei. CSM Ploieşti se află pe locul al 4-lea al clasamentului, având şi un meci mai puţin disputat, iar sâmbătă joacă pe terenul liderului, CS Olimpic Mizil.

Echipele de junioare I şi II, pregătite de Daniel Gheorghe, au avut pauză în weekend, primele urmând să joace abia pe 18 octombrie, la Buzău, cu LPS Iolanda Balaş Soter, iar junioarele II având programat meci duminică, în Sala Sporturilor Olimpia, cu LPS Viitorul Piteşti.

Iată o galerie foto de la meciurile din weekend:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.