Alexandru Tărîţă: „Ne-am făcut meciul uşor!”

Alexandru Tărîţă (jucător CSM Ploieşti): „Ne-am studiat bine adversarii pe parcursul întregii săptămâni, iar acest lucru s-a văzut pe teren. Am reuşit să-l închidem pe Mihai Bujor, principala lor armă ofensivă, şi, astfel, ne-am făcut meciul mai uşor. Sperăm ca, prin această victorie, să fi depăşit perioada cu fluctuaţii de formă, din ultimele săptămîni, şi sa mergem la Galaţi încrezători în şansele noastre".

 

 

Ion Nicolae (director tehnic CSM Ploieşti): „Am adoptat tactica potrivită pentru acest joc, unul foarte important pentru noi în contextul actual, după prestaţia nu atât de convingătoare avută la Focşani. Am condus ostilităţile încă din start, defensiva a funcţionat la parametri optimi, iar, în atac, am înscris în urma unor scheme de joc bine aşezate. Acum, ne aşteaptă un nou examen în deplasare, la Galaţi, pe care sunt convins că îl putem câştiga”.

 

Sandu Iacob (antrenor principal HC Vaslui): „Ţin să felicit echipa din Ploieşti pentru victoria obţinută. Adversarii noştri au jucat un handbal de calitate, au fost cu mult mai motivaţi, iar ecartul luat în prima repriză s-a dovedit hotărâtor. Noi trebuie, acum, să privim înainte, întrucât campionatul este lung şi avem nevoie de linişte şi de răbdare pentru a ne putea îndeplini obiectivul, şi anume rămânerea în Liga Naţională”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.