Fetele au ţinut, din nou, ritmul cu „trigroaicele” lui Mette Klit!

Învinse greu, pe final, în primul joc susţinut în cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea în compania campioanei CSM Bucureşti (scor 28-29), elevele lui Neven Hrupec le-au dat mari bătăi de cap „tigroaicelor” lui Mette Klit şi în cea de-a doua partidă din Sala „Traian”, disputată aseară.

După un joc spectaculos, cu ritm foarte bun, în care noua echipă a Ploieştiului a făcut faţă cu brio constelaţiei de vedete de la CSM Bucureşti, adversarele s-au impus cu 35-31, după ce, la pauză, fetele noastre au condus cu 18-15. „A fost din nou ok, poate un meci mai bun chiar decât primul, aş zice eu. Mai ales în prima repriză am jucat foarte bine, apoi s-a văzut că ei au mai multe soluţii pe bancă şi au revenit. Eu sunt foarte mulţumit după acest stagiu de la Vâlcea şi cele două meciuri disputate pentru că ne-am antrenat foarte bine, iar echipa a arătat bine în ambele confruntări”, a spus, la final, antrenorul Neven Hrupec.

Tehnicianul croat a început partida cu un „7” format din Tatalovic – Preda, Dmitrovic (7 goluri), Tivadar (5), Burtea-Shutska (4), N. Tudor (4), Farcău (1), după care le-a folosit şi pe E. Şerban, A. Dumitru – Bozovic (6), I. Dinu (1), Ad. Vasilescu (3), Chiricuţă şi M. Gavrilă.

Echipa revine astăzi la Ploieşti, mâine va avea zi liberă, iar de marţi se vor relua antrenamentele. În condiţiile în care participarea la Memorialul „Dumitru Popescu Colibaşi”, de la Braşov, nu a mai fost posibilă, gazdele invocând diverse motive, se caută un adversar pentru un amical la finalul săptămânii.

Sursa foto: facebook CSM Bucureşti oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published.