Băieţii au cedat şi cu Vasluiul: 26-29 (15-16)

Handbaliştii de la CSM Ploieşti au disputat, în această seară, de la ora 18.00, la Cheile Grădiştei, cel de-al treilea meci amical al perioadei de cantonament, adversari fiindu-le colegii din Liga Naţională de la HC Vaslui. La fel ca şi în precedentele confruntări, elevii lui Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu au făcut o primă repriză bună, fiind conduşi la un singur gol, 15-16, dar, după pauză, pe fondul numeroaselor permutări, n-au reuşit să ţină ritmul cu adversarul şi au cedat, la final, la trei goluri, 26-29.

Antrenorul principal Dragoş Dobrescu spune că „a fost un meci strâns, cu bune şi rele din partea noastră, cu mici probleme de arbitraj, dar până la urmă este vorba doar despre un amical şi acesta este ultimul aspect care trebuie să ne preocupe. Problema este că încă aşteptăm doi jucători care trebuie să-şi rezolve problema vizelor şi, din cauza aceasta, suntem nevoiţi să-i folosim pe unii dintre băieţii noi pe alte posturi decât pe cele pentru care i-am adus. Am văzut şi nivelul echipelor cu care ne vom lupta şi e clar că mai avem de muncit şi va trebui să ne îmbunătăţim lotul şi jocul. Va fi altceva în meciurile oficiale, veţi vedea”.

CSM Ploieşti va disputa, luni dimineaţă, de la ora 11.00, cel de-al patrulea meci amical de la Cheile Grădiştei, cu HC Dunărea Călăraşi, revenirea acasă fiind programată miercuri. Apoi, pentru sfârşitul săptămânii viitoare, sunt preconizate alte jocuri test, de data aceasta la Ploieşti, fiind luată în calcul şi varianta organizării unui turneu, pentru care a confirmat participarea CSU Galaţi şi se mai aşteaptă răspunsuri de la CSM Focşani 2007 şi noua echipă a Constanţei, HC Dobrogea Sud.

Sursa foto: www.facebook.com/hcvaslui

Leave a Reply

Your email address will not be published.