Handbaliştii de la CSM Ploieşti, 4 amicale la Cheile Grădiştei!

Aflaţi de duminică în cantonament la Cheile Grădiştei, handbaliştii de la CSM Ploieşti au parcurs cu bine primele zile ale stagiului centralizat, în care au avut programate câte două şedinţe de pregătire, iar, de mâine, vor începe şi jocurile de verificare.

Toate confruntările vor avea loc în sala de la Cheile Grădiştei, debutul urmând să fie făcut, mâine, de la ora 18.00, în compania colegei din Liga Naţională, HC Dunărea Călăraşi. Joi, va urma un test cu CSM Bucureşti, formaţie aflată la Sfântu Gheorghe, dar care va face o scurtă deplasare până la Cheile Grădiştei, apoi, sâmbătă, va fi amicalul cu HC Vaslui, pentru ca, luni, pe 3 august, ploieştenii să „închidă cercul” printr-un nou meci cu HC Dunărea Călăraşi.

În cantonament au ajuns şi cei doi jucători sârbi care au sosit în ţară ulterior plecării delegaţiei ploieştene spre Cheile Grădiştei, pivotul Milan Rasic, care a semnat deja un contract cu CSM, şi un inter stânga pe care directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu îl vor testa în această perioadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.