Alex Tărâţă, sărbătorit cu o victorie în cantonamentul de la Cheile Grădiştei

Aflaţi în cantonament la Cheile Grădiştei, handbaliştii de la CSM Ploieşti au disputat, în această după-amiază, în sala de sport din localitate, un nou meci de verificare, adversari fiindu-le colegii de eşalon de la Rom Cri Braşov (locul 8 în Seria B). Băieţii pregătiţi de Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu s-au impus fără mari emoţii, scor 39-27, la capătul celor 60 de minute regulamentare, după care au câştigat cu un parţial de 15-5 şi repriza suplimentară de 15 minute convenită de tehnicienii celor două formaţii. Totul, după ce în cursul dimineţii au avut programat un antrenament de intensitate maximă, prin zăpada de lângă Hotelul „Sport”.

Victoria a fost şi un mic cadou făcut ultimului sosit în tabăra ploieşteană, Alexandru Tărâţă, care chiar astăzi a împlinit 25 de ani şi a onorat momentul nu doar cu o bere oferită colegilor după meci, ci şi cu nu mai puţin de zece goluri înscrise în poarta braşovenilor. „Este un handbalist de mare valoare, care ne va ajuta foarte mult, veţi vedea. A arătat din primele meciuri că este un transfer foarte bun pentru noi, atât în perspectiva returului, cât şi a mult doritei prezenţe în Liga Naţională”, ne-a declarat directorul tehnic Ion Nicolae. În afara lui Tărâţă, în partida de astăzi s-au mai remarcat Zamfir, Turcu (ambii cu câte 7 goluri) şi Hoinaru, cu 5 reuşite. Cele două formaţii se vor confrunta şi mâine, de la ora 17.00, tot în sala de sport de la Cheile Grădiştei.

Conducerea clubului CSM Ploieşti îi urează lui Alexandru Tărâţă bun venit la echipă şi un sincer „La mulţi ani!” cu ocazia zilei de naştere, cu speranţa că, abia începută, colaborarea va fi una încununată de realizări în următorii ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.