Băieţii şi-au reluat pregătirile: două antrenamente în prima zi!

După o pauză de aproape trei săptămâni, handbaliştii de la CSM Ploieşti şi-au reluat, astăzi, antrenamentele, directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul Dragoş Dobrescu oferindu-le, din start, o porţie dublă: o şedinţă de pregătire în cursul dimineţii, pe terenul de la „Kiru Sport”, şi alta – după-amiază, în Sala „Olimpia”. De altfel, toată săptămâna vor alterna zilele cu două antrenamente cu cele în care va fi doar unul, sportivii având nevoie de o readaptare rapidă la efort în perspectiva cantonamentului de la Cheile Grădiştei.

Stagiul centralizat va debuta miercurea viitoare, pe 14 ianuarie, şi va dura fix o săptămână, până pe data de 21. Cu prilejul cantonamentului, e posibil să se dispute şi un prim joc de verificare, în cazul în care una dintre echipele din zonă – Braşov, Făgăraş – va da curs propunerii tehnicienilor ploieşteni.

La primul antrenament din 2015 au fost prezenţi toţi componenţii lotului, mai puţin extrema stângă George Stăncioiu, care s-a îmbolnăvit de varicelă şi va rata prima săptămână de antrenamente, existând însă speranţe că va putea participa la pregătirea centralizată de la Cheile Grădiştei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.