Cristian Nica este noul director al CSM Ploieşti

Începând de astăzi, Cristian Nica este, oficial, noul director al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, fostul arbitru FIFA preluând postul de la Luminiţa Albu, care a asigurat interimatul, timp de aproape trei luni, după plecarea lui Ionuţ Pană.

În vârstă de 46 de ani (este născut pe 13 august 1968), Cristian Nica este fost arbitru internaţional de fotbal, în prezent figurând ca observator în cadrul Federaţiei Române de Fotbal şi ca membru în cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor, din cadrul FRF. A fost fotbalist, evolând până la nivelul Diviziei B, apoi, din 1991, a devenit arbitru, ajungând la nivelul Ligii I în anul 2001 şi pe lista FIFA doi ani mai târziu. În „palmares” are 6 supercupe ale României, 4 finale de Cupa României, peste 300 de meciuri la nivelul primului eşalon şi peste 100 de partide oficiale internaţionale.

Pentru a putea deveni director al Clubului Sportivi Municipal Ploieşti, Cristian Nica a demisionat, ieri, din funcţia de preşedinte al Comitetului Director al Clubului Sportiv Blejoi, pe care o deţinea din aprilie 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.