Elena Şerban, convocată de Tadici la echipa naţională!

Evoluţiile bune pe care le-a avut în acest start de sezon au adus-o pe Elena Şerban, portarul titular al CSM-ului în partidele din debutul campionatului, în atenţia selecţionerului Gheorghe Tadici, care a decis să o convoace la echipa naţională a României. Este vorba despre o acţiune ce va avea loc în perioada 4-12 octombrie, la Oradea, şi care va implica o serie de meciuri pe care două echipe „tricolore”, România A şi România B, le vor susţine în compania naţionalelor Ungariei şi Rusiei. La finalul stagiului, Tadici va definitiva lista de 28 de jucătoare care va fi trimisă la EHF şi din care vor fi selectate cele 18 tricolore care vor merge la Campionatul European din decembrie (7-21 decembrie, în Ungaria şi Croaţia).

România A va înfrunta Ungaria (8 octombrie, Debrecen) şi Rusia (11 octombrie, Oradea), în timp ce echipa secundă va avea două partide de verificare, ambele cu Rusia (10 şi 12 octombrie, Oradea).

Lotul complet convocat de Gheorghe Tadici este următorul:

– portari – Ungureanu, Dedu, Şerban, Cheţa;

– extreme stânga – Ardean, Hotea, Iuganu;

– extreme dreapta – Nechita, Chiper, Pîrvuţ;

– pivoţi – Chintoan, Ciuciulete, Pintea;

– linia de 9 metri – Brădeanu, Neagu, Băbeanu, Perianu, Buceschi, Oltean, Marin, Zamfir, Tudor, Tiron, L. Popa, R. Constantinescu, Bondar, Ţăcălie, Puiu.

Baftă, Şerbi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.