Din nou fără replică

Handbalistele de la CSM Ploieşti au pierdut la scor, 20-34, şi în deplasarea de astăzi, de la Brăila, furia gazdelor după eşecul istoric de la Craiova (16-22, după ce au condus cu 13-5 la pauză) revărsându-se asupra formaţiei noastre. Debutul partidei a fost dezastruos, brăilencele desprinzându-se rapid la 4-1 şi, apoi, 7-1, interval în care Mirela Roman a ratat două aruncări de la „7 metri”.

Scorul a crescut continuu, la pauză fiind 16-7 şi, la finalul celor 60 de minute de joc, un incredibil 34-20 pentru Dunărea. „Am făcut acelaşi joc prost, cu multe greşeli individuale de nepermis. Nu ştiu ce se întâmplă, am jucat mai prost, chiar, decât la Vâlcea. E drept că şi adversarele au fost extrem de motivate după acea înfrângere de la Craiova, dar asta nu justifică evoluţia noastră fără orizont”, a declarat antrenorul Gheorghe Covaciu.

Pentru CSM Ploieşti urmează, duminică, un meci pe teren propriu, în compania ocupantei poziţiei a 7-a în clasament, HC Zalău.

 

HC Dunărea Brăila – CSM Ploieşti 34-20 (16-7)

Sala: Sporturilor, Brăila. Spectatori: 400.

CSM Ploieşti: E. Şerban – Dincu (2 goluri), Vlaskalic (1), Sheiko (2), Shutska (2), Ana Gherman (2), Ionescu (2). Au mai jucat: Ifrim, Cristescu – Roman (7), I. Dinu, Balaban (1), C. Preda (1), Chiricuţă. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

HC Dunărea: Dobre – C. Gheorghe, Horjea (9), Boldyreva (3), N. Safta (1), A. Moldovan (8), Czeczi (3). Au mai evoluat: E. Voicu – Ganichkina (2), Farcău (4), Brot (2), Marchidanu (2), R.Irimia, Eşanu. Antrenor: Alexandrina Soare.

Arbitri: Theodor Şerbu şi Andrei Vasilescu (ambii din Bucureşti).

Observator FRH: Nicolae Rusu (Constanţa).

 

Statisticile meciului

Aruncări „7 metri”: 6/6 transformate – 3/1 transformată.

Eliminări „2 minute”: 4 (Irimia, Horjea, A. Moldovan – 2) – 5 (Ana Gherman – 2, Dincu – 2, O. Ionescu).

Leave a Reply

Your email address will not be published.