Cu şansa a doua în faţa vedetelor lui Mette Klit

Fără punct în clasament după patru etape, fetele de la CSM Ploieşti au parte de un meci de foc, mâine după-amiază, în Sala „Olimpia”, în compania uneia dintre pretendentele la titlu, CSM Bucureşti. Oaspetele şi-au schimbat în proporţie de 80% lotul faţă de sezonul trecut, aducând vedete din naţionalele României, Braziliei, Rusiei, Spaniei sau Suediei, iar după patru etape au punctaj maxim şi un golaveraj impresionant, +55.

În aceste condiţii, elevele lui Mette Klit pornesc în mod clar cu prima şansă, dar antrenorul Gheorghe Covaciu spune că „sper să facem o partidă bună şi să ştergem impresia proastă lăsată de evoluţia de la Râmnicu Vâlcea, unde am jucat foarte prost. Este un meci foarte greu, asta e clar, pentru că la CSM au venit jucătoare de clasă internaţională, dar avem datoria să le dăm o replică bună şi să ne pregătim astfel pentru etapele următoare, în care vom avea şanse să aducem puncte”. Cele două formaţii s-au întâlnit şi într-un meci de verificare în această vară, tot la Ploieşti, oaspetele impunându-se atunci cu 29-24 (11-11).

Tehnicianul va miza pe acelaşi lot de 16 jucătoare pe care a contat şi în rundele anterioare. Programat de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Olimpia”, meciul va fi arbitrat de cuplul Iulian Cristea (Iaşi) – Sebastian Hagiu (Vaslui), iar observator va fi braşoveanul Iulian Enache. Intrarea spectatorilor este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.