Macovei făcu spectacol cu oltenii: 13 goluri şi 33-30!

Elevii cuplului Ion Nicolae – Dragoş Dobrescu s-au impus, aseară, şi în cel de-al doilea meci disputat în cadrul turneului de la Făgăraş, „victimă” fiindu-le, de data aceasta, Universitatea Craiova. A fost 33-30 (18-18) pentru ploieşteni, la capătul unei partide pe care Dragoş Dobrescu a apreciat-o ca fiind cea mai dificilă din cadrul competiţiei, motiv pentru care a şi fost abordată mult mai serios decât cea cu HC Sibiu, făcându-se mai puţine schimbări decât în precedentele întâlniri de verificare. Nu au jucat deloc Hodorogea, Pâslaru, Năstase şi Roman, doar ultimul fiind menajat din raţiuni medicale, el acuzând o uşoară accidentare după prima partidă, cu Sibiul.

Tehnicienii CSM-ului au început meciul cu M. Dumitru – Subţirică (1 gol), Botezatu (1), Macovei (13 – foto), Zamfir (5), Turcu (1), Stăncioiu (6) şi au apelat, ulterior, şi la Rotaru – Cârstea (1), Budui (5), Mihoci şi Hoinaru.

În cealaltă partidă a serii, gazdele de la HCM Făgăraş au trecut de HC Sibiu cu 30-26. Astăzi, de la ora 12.15, CSM Ploieşti dispută ultima partidă din cadrul competiţiei, cu organizatorii turneului.

 

Update:

În ultimul meci al turneului, CSM Ploieşti a pierdut cu 25-24 partida cu HCM Făgăraş, după ce a condus la pauză cu 14-10. Dragoş Dobrescu a acuzat arbitrajul părtinitor al unei brigăzi locale, dar s-a declarat nemulţumit şi de evoluţia unora dintre elevii săi. Din lotul de 16 jucători deplasat la Făgăraş, nu au evoluat deloc Cârstea, Subţirică (ambii cu mici probleme medicale), Pâslaru şi Năstase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.