Weekend cu medalii de aur pentru şahiştii de la CSM Ploieşti!

Weekend cu medalii de aur pentru şahiştii de la CSM Ploieşti!

Trei dintre sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti au participat, în weekend, la diverse competiţii organizate atât în ţară, cât şi în mediul online, toţi reuşind să ocupe locul 1 la categoriile de vârstă la care au luat startul.

Vladimir Boştină (foto) a participat, vineri şi sâmbătă, la Cupa „Phoenicia Hotels”, competiţie organizată de Phoenicia Hotels şi ACS Rozmarin în incinta Hotelului Phoenicia, din Mamaia. Sportivul pregătit de Petre Grigore a reuşit să ocupe locul 1 la „şah blitz” şi locul al 2-lea la „şah rapid”, de fiecare dată în concursul rezervat copiilor „U8”.

Alexandru Constantinoiu a fost prezent, sâmbătă, la Festivalul Internaţional Liga Roială – Ediţia a VI-a, Etapa I, concurs de şah open organizat de ACS Viitorul Urziceni, şi a izbutit să ocupe locul 1 la categoria „U1400 ELO” (adulţi). El a reuşit să obţină o victorie importantă în faţa unui Maestru Internaţional – Vlad Tomescu, din Ploieşti.

Nu în ultimul rând, Eduard Ioniţă a participat, duminică, la Grand Prix ChessCraft Arena – Etapa a IX-a, o competiţie online organizată de ACS Oxygen – Academia de Şah pe platforma Tornelo şi la startul căreia s-au aflat 76 de şahişti din ţară. Sportivul de la CSM Ploieşti a ocupat locul 1 la categoria „U10 ani”.