Baschet, Liga Naţională: victoria, singurul obiectiv al deplasării de la Târgu Jiu!

Baschet, Liga Naţională: victoria, singurul obiectiv al deplasării de la Târgu Jiu!

Calificarea în play-off a devenit, după ultimele două meciuri, un obiectiv care nu mai depinde numai de propriile rezultate, Dinamo având acum prima şansă la locul al 8-lea al clasamentului Ligii Naţionale, dar asta nu înseamnă că ultimele patru partide din sezonul regulat vor fi abordate altfel decât la victorie.

CSM Petrolul Ploieşti se află în mijlocul unui program dens de jocuri, cele două din ultimele şase zile fiind urmate, mâine, de deplasarea de la Târgu Jiu, şi, săptămâna viitoare, de disputele cu FC Argeş (deplasare, marţi, ora 20.00) şi U-BT Cluj-Napoca (acasă, vineri, foarte probabil ora 18.00). Ultima rundă, în care echipa joacă la Sibiu, este programată pe 29 aprilie.

Programat la ora 19.00, la Târgu Jiu, meciul de mâine, cu CSM-ul local, găseşte echipa noastră fără probleme medicale majore şi cu dorinţă de a depăşi momentul mai dificil, mai ales că un succes ar fi extrem de important în perspectiva unei clasări cât mai bune la finalul sezonului. Mai sunt speranţe la locul 8, însă şi locul 9, în care suntem un luptă directă cu Steaua şi Athletic Constanţa, ar reprezenta o clasare onorabilă pentru o formaţie nou-promovată.

Meciul tur, din Sala Olimpia, a fost primul susţinut în 2022 de băieţii noştri, chiar în primele zile ale anului, şi s-a încheiat cu o victorie: 94-88.

Partida de la Târgu-Jiu va putea fi urmărită mâine prin intermediul transmisiei asigurate de canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.