Echipa de handbal juniori 4 s-a calificat pentru Faza Semifinală a campionatului!

Echipa de handbal juniori 4 s-a calificat pentru Faza Semifinală a campionatului!

Echipa de handbal juniori 4 a CSM Ploieşti s-a calificat pentru Faza Semifinală a campionatului după ce a ocupat, în acest weekend, locul al 4-lea în Faza Euro-Regiune RO 3, desfăşurată la Mizil.

Elevii Gabrielei Enache au făcut parte din Grupa A preliminară şi, după ce au pierdut, vineri seară, cu 27-13 confruntarea cu gazdele de la ACS Olimpic Mizil, astăzi, au trecut de CSU Piteşti cu 14-12 şi de AS „Astăzi Pentru Viitor” Mihail Kogălniceanu cu 21-20.

Drept urmare, CSM Ploieşti a ocupat locul al 2-lea în grupă şi a jucat, în această seară, finala mică a turneului, pe care a pierdut-o cu 18-10 în faţa celor de la CSO Tricolorul Breaza.

Aşadar, primele patru clasate, anume ACS Olimpic Mizil, CS Brazi, CSO Tricolorul Breaza şi CSM Ploieşti s-au calificat, în această ordine, pentru Faza Semifinală a campionatului, în care vor face, în Grupa 2, „joncţiunea” cu echipele care vin din RO8, reprezentantele Judeţului Ilfov şi ale Municipiului Bucureşti. Faza semifinală se va desfăşura în luna aprilie, termenul limită de stabilire a celor patru formaţii calificate din fiecare dintre cele 4 grupe fiind 1 mai 2022. Turneul final, cu 16 formaţii la start, va avea loc în perioada 2-5 iunie 2022.

Lotul de jucători pe care Gabriela Enache l-a folosit în turneul de la Mizil a fost următorul: Călin Şerban şi Tudor Stan (portari); Ştefan Răducanu, Alexandru Stoica, Eduard Romee, Răzvan Florescu, David Nedelescu, Radu Popovici, Matei Pîrvu, Alexandru Pop, Mario Zavragiu, Mario Morărescu, Alexandru Puiu, David Gheorghe, Iustin Dănac şi David Săcuiu (jucători de câmp).