Încă trei victorii concludente pentru echipa de baschet „U13” a clubului!

Încă trei victorii concludente pentru echipa de baschet „U13” a clubului!

Pentru echipa de baschet „U13” a clubului, faza a doua a campionatului nu a adus schimbări majore, băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan continuându-şi seria de victorii la scor şi cu prilejul celui de-al treilea turneu stagional, desfăşurat ieri şi astăzi în Sala Sporturilor Olimpia.

Campionii de la „U12” au câştigat cele trei partide ale Grupei a 5-a la diferenţe de 66, 77 şi 76 de puncte şi au ajuns la 9 victorii consecutive în acest sezon, toate obţinute la cel puţin 62 de puncte.

Rezultatele obţinute în turneul din acest weekend au fost:

ABC Leii Bucureşti – CSM Ploieşti 36-102

CSM Ploieşti – CS Dinamo CSŞ Nr. 6 Bucureşti 97-20

CSM Ploieşti – ACSB Şoimii Albi Bucureşti 91-15

Lotul de jucători folosit de Ionuţ Ivan în cel de-al treilea turneu a fost următorul: Andrei Sebastian Nicolae, Vlad Alexandru Borcan, David Andrei Ilie, David Iordăchescu, Filip Barbu, Eduard Vasile, Roberto Săndulescu, Alexandru Petre, Ştefan Dobre, Rareş Cristian Radu, Teodor Mihalea, Tudor Mihalea, Darius Coman, Rareş Tudorie şi Valentin Ciprian Pîrvu.

Altfel, tehnicianul a avut parte de o surpriză făcută de băieţi înaintea meciului de aseară, cu Dinamo, toţi pezentându-se la încălzire îmbrăcaţi cu tricouri roz cu numărul 22, pe care scria LARA, unul dintre prenumele fiicei lui Ionuţ Ivan, născută recent, pe 22 noiembrie! Să vă trăiască, Ionuţ!

Cel de-al doilea turneu al acestei faze a campionatului, al 4-lea al sezonului, este programat în weekend-ul 19-20 februarie 2022, primele două clasate în fiecare dintre cele 9 serii plus cele mai bune 6 locuri 3 urmând să se califice mai departe.

Galerie foto, CSM Ploieşti – ACS Leii Bucureşti: