Hipodromul Ploieşti: Premiul „Castanilor”, principala cursă a reuniunii de duminică!

Hipodromul Ploieşti: Premiul „Castanilor”, principala cursă a reuniunii de duminică!

Duminică, 30 mai, pe Hipodromul Ploieşti va avea loc cea de-a treia reuniune hipică oficială din acest an, în cadrul căreia sunt programate cinci curse de trap, cu principal punct de atracţie „Premiul Castanilor”.

Reuniunea va debuta la ora 10.05, cu Premiul Cupidon, va continua cu Premiul Carlos (ora 10.35), după care va urma, la 11.00, principala cursă a zilei, Premiul Castanilor. Apoi, de la ora 11.25, se va ţine Premiul Coran, pentru ca ziua hipică să fie închisă de Premiul Calypso (ora 11.50).

Reuniunea hipică va avea loc cu ACCES LIMITAT DE SPECTATORI, respectiv până la 25% din capacitatea tribunelor Complexului Hipodrom Ploiești, ceea ce înseamnă 300 de locuri disponibile.

Conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr.531/2021 modificată și completată prin Hotărârea de Guvern 550 din 14.05.2021, participarea la reuniunea PREMIUL CASTANILOR este permisă:

– persoanelor care sunt vaccinate, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;

– persoanelor care prezinta rezultatul negativ al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;

Dovada îndeplinirii uneia dintre condițiile de acces se prezintă la achiziționarea biletului, care costă 5 lei.

Reuniunea va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 10.00, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download