Boxerii Iulian Dumitrescu şi Marian Ghinoiu, în pregătire cu lotul naţional de tineret!

Boxerii Iulian Dumitrescu şi Marian Ghinoiu, în pregătire cu lotul naţional de tineret!

Doi dintre boxerii de valoare ai Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Iulian Dumitrescu (75 kg) şi Marian Ghinoiu (49 kg), participă, în această perioadă, la un stagiu de pregătire al lotului naţional de tineret al României, sub îndrumarea coordonatorului Relu Auraş. Cantonamentul are loc la Bacău şi a fost organizat în perspectiva Campionatelor Europene de Box pentru Tineret programate în luna noiembrie a acestui an, în Croaţia.

Iulian Dumitrescu este campion naţional de juniori la categoria „70 kg”, titlu dobândit în luna octombrie a anului trecut, la Brăila, iar Marian Ghinoiu este vicecampion naţional de juniori la categoria „46 kg”, în urma aceleiaşi competiţii din urmă cu aproape un an. Totodată, Ghinoiu a participat şi la Campionatul Naţional de Tineret din luna martie, de la Giurgiu, unde era calificat în semifinale, însă competiţia s-a întrerupt atunci din cauza pandemiei de coronavirus.

Un alt sportiv pregătit de Titi Tudor şi Adrian Pârlogea, Valentin Bîrzan (75 kg), este component al lotului naţional de juniori al României.