Hipodromul Ploieşti: Premiul Agriculturii, punctul de atracţie al reuniunii de sâmbătă!

Hipodromul Ploieşti: Premiul Agriculturii, punctul de atracţie al reuniunii de sâmbătă!

Iubitorii trapului sunt aşteptaţi din nou, sâmbătă dimineaţă, pe Hipodromul Ploieşti, pentru o nouă reuniune oficială cu cinci curse în program, dar şi un moment artistic pe care organizatorii îl ţin secret până la momentul desfăşurării.

Cea mai importantă întrecere a zilei va fi, fără îndoială, Premiul Agriculturii – Fortuna Gold, o alergare semiclasică rezervată cailor în vârstă de 4 ani şi mai mari, pe distanţa de 2600 de metri, programată să înceapă la ora 11.45. Va avea nu mai puţin de zece cai la start şi cu siguranţă va propune o luptă acerbă între favoriţii Zikka BD, Borga Jackpot, Histoire D’Inverne sau Zi-Zi.

Reuniunea debutează la ora 10.20, cu Premiul Nedelcu, apoi continuă cu Premiul Nurofen – Fortuna Silver (ora 10.45) şi cu Premiul Nero (ora 11.15). Va urma, la ora 11.25, momentul artistic surpriză, pentru ca, de la ora 11.45, să se desfăşoare main-eventul zilei, Premiul Agriculturii – Fortuna Gold. Ziua hipică va fi încheiată de Premiul Nedeia, al cărui start este programat la ora 12.15.

Ca de obicei, pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori vor avea prilejul să se plimbe gratuit cu poneiul, în spaţiul special amenajat, între cele două tribune.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.

Programul reuniunii de sâmbătă:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download