Bilanţ pe minus: o victorie şi trei înfrângeri pentru echipele de handbal juniori!

Bilanţ pe minus: o victorie şi trei înfrângeri pentru echipele de handbal juniori!

Patru dintre echipele de handbal juniori ale clubului au avut programate meciuri oficiale în ultima săptămână, bilanţul fiind unul negativ: o victorie şi trei înfrângeri.

Primele care au jucat au fost junioarele 2, care s-au deplasat miercuri la CSŞ Târgovişte, pentru partida contând pentru etapa a 2-a a Seriei D. Elevele lui Robert Comendant au pierdut cu 44-40 (22-23) o partidă care a stat sub semnul echilibrului până în ultimele minute, atunci când gazdele s-au dus de la 39-38 la 42-38, asigurându-şi, astfel, victoria. Pentru CSM Ploieşti, au jucat: Floroiu, M. Neagu, M. Popescu – D. Manole (15 goluri), A. Gheorghe (11), D. Grădişteanu (7), I. Manolache (5), A. Burtea (1), B. Andronache (1), A. Tănase, D. Sicaru. În etapa a 3-a a Seriei D, urmează, sâmbătă, partida de pe teren propriu cu CSŞ Ploieşti.

A urmat, vineri, singura victorie a săptămânii, obţinută de junioarele 3, în deplasarea de la ACS Olimpic Mizil. A fost 36-20 (17-10) pentru fetele pregătite de Robert Comendant, într-o confruntare fără istoric. Tehnicianul a mizat pe: B. Voicilă, I. Săvulescu – A. Toma (8 goluri), D. Grădişteanu (7), E. Lăcuşteanu (6), D. Manole (4), E. Stoica (4), A. Burtea (2), Gavrilă (2), Cr. Blidaru (1), B. Rădulescu (1), N. Jianu (1), T. Stere, D. Ilie şi Zafiris. Duminică, fetele vor juca, în etapa a 3-a a Seriei D, pe teren propriu, cu LPS Piteşti.

Echipa de handbal juniori 1 a păţit exact ca în sezonul trecut şi a pierdut primul meci disputat în deplasare. Dacă atunci a fost Constanţa, acum, elevii lui Silviu Stănescu au pierdut, sâmbătă, la CSM Bucureşti, cu scorul de 37-26 (18-11).

Tehnicianul i-a folosit în meciul din Sala Lucian Grigorescu pe: M. Oprea, Ad. Tănăsescu – C. Albu (8 goluri), N. Nicolae (6), R. Floarea (5), G. Popa (2), D. Rudai (2), I. Mirică (1), A. Iliescu (1), R. Pantazi (1), V. Alici, V. Bolborici, I. Mereu, R. Iacob, G. Paraschiv şi M. Iorga. Băieţii au o victorie şi o înfrângere după două etape, iar în runda următoare a Seriei D vor juca, sâmbătă, pe teren propriu, cu CSŞ Craiova.

Astăzi, juniorii au avut din nou meci, dar în Seria B a Diviziei A, lotul fiind completat cu cei şase jucători care au depăşit vârsta pentru j1. Băieţii au jucat pe terenul echipei secunde a CSA Steaua Bucureşti şi au pierdut cu 35-24 (17-11). În etapa următoare a eşalonului secund, CSM Ploieşti joacă duminică, pe teren propriu, cu echipa a doua a celor de la CSM Bucureşti.

Singura echipă care a stat a fost cea a juniorilor 3, din cauza numărului impar de echipe din Seria C. Băieţii antrenaţi de Ramona Ştefan vor juca, sâmbătă, în etapa a 3-a, pe teren propriu, cu CSŞ Ploieşti.