Echipa de baschet feminin „U13”, victorii de moral înaintea Turneului Final al campionatului!

Echipa de baschet feminin „U13”, victorii de moral înaintea Turneului Final al campionatului!

Echipa de baschet feminin „U13” a CSM Ploieşti merge la Turneul Final al campionatului cu moral bun, după ce a reuşit să câştige şi ultimele două meciuri ale fazei preliminare, pe care a încheiat-o cu un bilanţ de 20 de victorii şi 4 înfrângeri.

Turneul a avut loc la Ploieşti, în cursul zilei de ieri, şi a fost găzduit de sala de sport a şcolii „Nicolae Iorga”, iar fetele pregătite de Loredana Munteanu au trecut fără probleme de două dintre formaţiile care vor fi prezente, la rândul lor, la faza finală a campionatului, ACS Champions Bucureşti şi CS Olimpia Bucureşti.

În primul meci, programat la ora 10.00, CSM Ploieşti a trecut cu 61-25 de Champions, pentru ca, în cel de-al doilea, de la ora 16.00, să se impună cu 61-31 în disputa cu Olimpia. În cel de-al treilea meci al grupei, CS Olimpia Bucureşti – ACS Champions Bucureşti 66-33.

Lotul de jucătoare folosit de Loredana Munteanu în turneul de ieri a fost următorul: Olivia Sandu, Bianca Gheorghe, Agnes Zane, Andreea Dumitru, Daria Tănase, Daria Iordăchescu, Ines Vârlan, Alexia Apostolache, Sabina Chirilă, Maria Ionescu, Ioana Savu, Alexia Dedu, Karina Munteanu, Natalia Bărăscu, Daria Trican şi Cristina Grigore.

Fetele au, acum, aproape o lună de zile la dispoziţie pentru a pregăti turneul final, care va avea loc în perioada 6-12 mai, cel mai probabil la Bucureşti. Conform algoritmului stabilit încă de la începutul campionatului, CSM Ploieşti va face parte din Grupa 1, alături de ACS Champions Bucureşti, BC Slam Bucureşti şi LPS Alba Iulia. În cealaltă grupă, se vor afla ACS Dan Dacian Portocaliu Bucureşti, ACS Rookies Oradea, CS Olimpia Bucureşti şi ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

Chiar dacă şi-au îndeplinit obiectivul, acela de a ajunge la Turneul Final, fetele îşi propun, evident, măcar să intre în „careul de aşi” al competiţiei, mai ales că parcursul din acest sezon le dă încredere: 20 de victorii şi doar 4 înfrângeri, dintre care două în faţa puternicei echipe de la ACS Dan Dacian (34-48 şi 39-43) şi câte una la Olimpia Bucureşti (43-47) şi ACS Sepsi (40-42), de fiecare dată strâns şi în turnee organizate de formaţiile în cauză.

La finalul acestei săptămâni, urmează ultimul turneu al echipei de baschet feminin „U14”, adversarele fetelor antrenate de Corina Savu fiind CSŞ Nr. 2 Bucureşti şi ACS Champions Bucureşti. Meciurile se vor juca duminică, în Sala Colegiului Tehnic „Tudor Vianu”, din Bucureşti.

Galerie foto: CSM Ploieşti – ACS Champions Bucureşti 61-25