Echipa de baschet fete „U13”, la prima înfrângere a sezonului!

Echipa de baschet fete „U13”, la prima înfrângere a sezonului!

Echipa de baschet feminin „U13” a CSM Ploieşti a suferit, în acest weekend, prima înfrângere a sezonului, cu prilejului turneului ce a avut loc, duminică, la Bucureşti. După 13 victorii consecutive, elevele Loredanei Munteanu au cedat cu 43-47 în faţa gazdelor de la CS Olimpia, o explicaţie fiind şi faptul că meciul s-a desfăşurat la doar o oră (19.00) de la încheierea celeilalte partide a fetelor, câştigată cu 61-39 în faţa celor de la Phoenix Galaţi (16.30).

În cel de-al treilea meci al grupei, primul al zilei, de fapt, CS Olimpia Bucureşti – CS Phoenix Galaţi 54-51.

Lotul de jucătoare folosit de Loredana Munteanu în turneul găzduit de Sala „Octavian Dimofte”, din Capitală, a fost următorul: Olivia Sandu, Bianca Gheorghe, Agnes Zane, Andreea Dumitru, Daria Tănase, Daria Iordăchescu, Ines Vârlan, Alexia Apostolache, Sabina Chirilă, Maria Ionescu, Ioana Savu, Alexia Dedu, Karina Munteanu, Natalia Bărăscu, Daria Trican şi Cristina Grigore.

La finalul acestei săptămâni, urmează turneul cu numărul 7 al echipei de baschet feminin „U14”, tot la Bucureşti, adversarele fetelor pregătite de Corina Savu fiind CSŞ Sfântu Gheorghe şi CSŞ Nr. 5 Bucureşti.