Echipa de handbal juniori 1 câştigă Seria B după o nouă victorie clară: 39-31 la Buzău!

Echipa de handbal juniori 1 câştigă Seria B după o nouă victorie clară: 39-31 la Buzău!

Echipa de handbal juniori 1 a CSM Ploieşti şi-a încheiat, astăzi, cu o victorie parcursul aproape perfect avut în prima fază a campionatului şi a reuşit să câştige Seria B, la mare luptă cu AHC Dobrogea Sud Constanţa. Băieţii pregătiţi de Silviu Stănescu au câştigat cu 39-31 (20-12) pe terenul formaţiei de pe locul al 5-lea, LPS Buzău şi, cu 11 victorii şi o singură înfrângere (suferită în chiar prima etapă, la Constanţa), merge în faza a doua a grupelor din postura de câştigătoare de serie.

În partida disputată astăzi, de la ora 16.00, pentru CSM Ploieşti au jucat: Al. Ispas, Ad. Tănăsescu, A. Cioc – G. Paraschiv (7 goluri), C. Albu (6), A. Stănescu (6), V. Bucuroiu (5), R. Floarea (5), Al. Pop (3), I. Mereu (3), N. Nicolae (3), L. Jugănaru (1).

În faza a doua a campionatului, primele trei clasate din Seria B, CSM Ploieşti, AHC Dobrogea Sud Constanţa şi LPS Brăila, vor forma o grupă cu echipele de pe podiumul Seriei A – CSM Bacău, LPS Suceava şi LPS Vaslui – şi vor disputa, în 2019, alte zece etape, “fiecare cu fiecare”.