CSM Ploieşti şi-a suspendat activitatea!

CSM Ploieşti şi-a suspendat activitatea!

Începând de astăzi, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti îşi suspendă activitatea, atât în ceea ce priveşte antrenamentele tuturor secţiilor, cât şi competiţiile oficiale la care sportivii urmau să participe în perioada următoare. Decizia a fost luată cu prilejul unei şedinţe pe care conducerea clubului a avut-o, începând cu ora 14.00, cu coordonatorii secţiilor sportive, în cadrul căreia aceştia au fost înştiinţaţi că blocajul financiar persistă.

În cursul dimineţii, directorul clubului, Cezar Stoichiciu, a participat, la primărie, la o şedinţă alături de Primarul Adrian Dobre, Viceprimarul George Pană şi reprezentanţii direcţiilor juridică şi economică, la finalul căreia directorul economic Nicoleta Crăciunoiu a refuzat, în continuare, să acorde viza CFPP pentru deblocarea banilor care ar asigura desfăşurarea activităţii CSM Ploieşti. Asta, în ciuda unei adrese interne pe care direcţia juridică a trimis-o direcţiei economice (vezi foto 1-2), în care se spune clar „apreciem că se impune virarea către CSM Ploieşti a sumelor solicitate, în limita prevederii bugetare, neplata acestor sume echivalând cu nerespectarea obligaţiilor ce derivă din legislaţia aplicabilă în materie”.

CSM Ploieşti a trimis pe adresa primăriei o solicitare prin care se aşteaptă verdictul final al autorităţilor în privinţa viitorului clubului (foto 3): „Dorim să ne aduceţi la cunoştinţă dacă trebuie să procedăm la retragerea echipelor din Campionatele Naţionale, Cupele Europene în care au fost înscrise pentru sezonul 2016-2017, cu asumarea consecinţelor legale şi financiare”.

„S-a luat decizia sistării activităţii, pentru că nu se mai poate continua aşa. Fără sportivi şi antrenori, clubul îşi pierde obiectul de activitate. Oamenii nu mai pot să muncească fără bani şi e de înţeles decizia lor. Sportul din Ploieşti este în colaps în acest moment! E păcat de munca depusă de oamenii din club de-a lungul timpului, pentru că performanţa nu se face în două-trei luni, ci se ajunge la ea în ani de zile. Iar clubul ajunsese, acum, la cea mai mare performanţă din istorie, dar a avut neşansa să dea peste acest funcţionar din primărie, directorul economic Nicoleta Crăciunoiu, care le-a spulberat visele sportivilor, antrenorilor şi iubitorilor de sport din oraş”, spune directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.

Totodată, s-a luat decizia de a se apela la instanţă pentru soluţionarea problemei, dar şi de a se depune o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva Nicoletei Crăciunoiu.

 

sistare1

 

sistare2

 

sistare3

Leave a Reply

Your email address will not be published.