Baschetbalistele de la CSM rămân în Ploieşti la finalul săptămânii

Cele trei echipe feminine de baschet ale CSM Ploieşti, de Liga I, „U18” şi „U16”, au programate jocuri pe teren propriu, la finalul acestei săptămâni.

Primele care vor intra în scenă vor fi, sâmbătă, de la ora 09:00, fetele Corinei Savu, de la categoria „sub 18 ani”, într-o partidă împotriva celor de la ACS Napoca Baschet Cluj. Meciul contează pentru etapa secundă a fazei semifinale şi se va desfăşura în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Nr. 31 „Nicolae Iorga”.

Duminică, tot de la ora 09:00, dar de această dată în Sala Sporturilor „Olimpia”, echipa feminină „U16” de la CSM Ploieşti va primi vizita celor de la LPS Arad, într-o partidă din cadrul etapei a III-a fazei semifinale. Elevele Loredanei Munteanu sunt neînvinse în acest sezon şi ocupă prima poziţie în clasament, în vreme ce adversara de duminică nu a apucat încă să debuteze în „semifinale”, drept pentru care se situează pe ultimul loc.

După terminarea acestui joc, de la ora 11:00, echipa de seniore de la CSM Ploieşti va juca împotriva celor de la ACS KSE Tg. Secuiesc, liderul grupei A în Liga I. Meciul contează pentru etapa a III-a din retur, baschetbalistele pregătite de Loredana Munteanu având zi de pauză în primele două runde, după reprogramarea, pentru luna februarie, a partidelor cu Phoenix 2 Galaţi şi Politehnica Naţional Iaşi.    

Leave a Reply

Your email address will not be published.