Neven Hrupec: „Am făcut foarte multe greșeli!”

Declaraţii după meci:

 

Neven Hrupec (antrenor principal CSM Ploiești): „Nu sunt mulțumit de jocul de astăzi. Am făcut foarte multe greșeli, dacă vrei să joci la un nivel înalt nu ai voie să faci asta. Am avut probleme pentru că am rămas fără cea mai bună jucătoare a noastră, Marina Dmitrovic, și asta a creat confuzie în atac, dar nici portarii nu au fost la un nivel bun. Trebuie să reparăm aceste lucruri dacă vrem să câștigăm și alte meciuri. Arbitri sunt foarte buni, îi știu de multă vreme, au văzut că portarul a fost lovit în față, deci dacă ei au decis aşa, le dau credit. Ne așteaptă un meci foarte greu la Brașov, dacă vrem un rezultat bun trebuie să reparăm aceste greșeli. Am făcut multe greșeli în atac. Am pierdut doar un meci, la Zalău, dar dacă vrei să fii în primele cinci, trebuie să câștigi în deplasare.”

 

Mihaela Tivadar („căpitanul” echipei CSM Ploiești): „A fost un meci greu pentru că ni l-am făcut noi greu. Ne-am distanțat, dar după care ni s-a pus ceața, am făcut foarte multe greșeli. Eu mă bucur că am luat toate cele trei puncte, sunt foarte importante și pentru moralul nostru și pentru clasament. Mă simt foarte bine la Ploiești, m-am integrat repede, n-am nicio problemă. Încercăm să ne batem la fiecare meci, sperăm să fim sănătoase și să iasă bine la final de sezon. Regretăm meciul de la Zalău, poate dacă ne trezeam mai devreme altul era scorul. Am făcut tot ce am putut acolo.”

 

Constantin Ștefan, antrenor HCM Rm. Vâlcea: „Consider că în repriza a doua ne-am ridicat la nivelul echipei din Ploiești. Astăzi am simțit pe propria piele că este o echipă solidă, cu jucătoare de valoare, care își dorește să obțină un loc cât mai fruntaș. Încă suferim la determinarea din apărare, am avut câteva ocazii pe care ni le-am creat și nu le-am fructificat, dar trebuie să ținem cont că avem și două jucătoare importante accidentate și se simte lipsa lor. Am avut un început foarte greu, în primele patru etape am câștigat doar meciul cu Craiova. Ne așteaptă un meci foarte important sâmbătă, trebuie să trecem peste această înfrângere și să ne prezentăm într-o formă sportivă optimă.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.