LNBM – Getica 95: play-out-ul continuă mâine cu duelul cu ABC Laguna Bucureşti!

LNBM – Getica 95: play-out-ul continuă mâine cu duelul cu ABC Laguna Bucureşti!

CSM Petrolul Ploieşti îşi continuă parcursul din play-out-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95 cu duelul din turul secund cu ABC Laguna Bucureşti, formaţia care a încheiat Faza a 2-a a sezonului pe locul al 18-lea şi a pierdut cu 3-0 seria din primul tur cu SCM „U” Craiova. Disputa este un fel de semifinală a zonei 15-18, celălalt duel urmând să se ducă între CSM Târgu Jiu şi CSM Focşani. Apoi, câştigătoarele se vor lupta pentru poziţiile 15-16, iar învinsele, pentru a se stabili ocupantele locurilor 17 şi 18.

Programată după sistemul „cel mai bun din 5 partide”, seria cu Laguna începe cu două meciuri în Sala Sporturilor Olimpia, primul mâine, iar cel de-al doilea vineri, de fiecare dată de la aceeaşi oră, 18:00. Evident, obiectivul nu poate fi altul decât 2-0 la finalul săptămânii şi „rezolvarea” seriei în Capitală, moralul băieţilor noştri fiind destul de bun după cele patru dispute din primul tur al play-out-ului, cu SCM Timişoara, toate echilibrate şi decise de mici detalii.

Staff-ul tehnic al echipei noastre se poate baza pe întregul lot de jucători, mici semne de întrebare planând asupra utilizării lui Codruţ Dinu, care revine după o accidentare.

Accesul publicului este liber.

Partida va putea fi urmărită „în direct” şi pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet: https://www.youtube.com/@romania.basketball.