LNBM – Getica 95: duelul CSM Petrolul Ploieşti – SCM Timişoara se mută în „Olimpia”!

LNBM – Getica 95: duelul CSM Petrolul Ploieşti – SCM Timişoara se mută în „Olimpia”!

Pentru CSM Petrolul Ploieşti nu mai este loc de greşeală în duelul cu SCM Timişoara, contând pentru primul tur al play-out-ului Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95, care se mută în Sala Sporturilor Olimpia! Adversarii conduc cu 2-0 după primele două partide ale „seriei” ce se joacă după sistemul „cel mai bun din 5 jocuri”, disputate la Arad şi Timişoara, aşa că băieţii noştri au nevoie de victorie la revenirea acasă pentru a încerca, apoi, în meciul 4 de miercuri, să trimită duelul în „decisiv”.

Sigur că nu este uşor să încerci să revii de la 0-2 în faţa unei echipe experimentate precum cea a Timişoarei, dar, aşa cum s-a văzut în ultima confruntare de la Ploieşti, câştigată lejer de băieţii noştri, scor 69-58, sau chiar şi în cele două întâlniri de săptămâna trecută, în care diferenţa s-a făcut pe mici detalii, „galben-albaştrii” au puterea să reechilibreze duelul.

Staff-ul tehnic al echipei noastre nu se confruntă cu probleme de efectiv, urmând să mizeze pe acelaşi lot ca la primele două partide ale seriei.

Partida de mâine seară va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Marius Ciulin (Constanţa), Dragoş Barbu (Iaşi) şi Răzvan Opriş (Sibiu), iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Cătălin Burlacu.

Accesul publicului este liber.

Meciul va putea fi urmărit şi pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet: https://www.youtube.com/@romania.basketball.