Gimnastică Ritmică: Sabina Enache şi Anisia Drăgan, evoluţii promiţătoare la „Sofia Cup”!

Gimnastică Ritmică: Sabina Enache şi Anisia Drăgan, evoluţii promiţătoare la „Sofia Cup”!

Sportivele secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti, Sabina Enache şi Anisia Drăgan, au făcut parte din delegaţia României care a participat în ultima săptămână la Turneul Internaţional „Sofia Cup”.

Prima intrată în concurs a fost Anisia Drăgan, cu ansamblul României, care a reuşit să obţină medalia de bronz în finala de la 3 panglici şi 2 mingi şi a participat în finala de la 5 cercuri. Ansamblul pregătit de Daniela Chiriac şi Tatsiana Novikava a fost alcătuit din Andra Crainic, Carina Crainic, Anisia Drăgan, Dalia Marin, Claudia Mitan şi Eva Vencu.

Sabina Enache a concurat vineri şi sâmbătă în întrecerea senioarelor şi a ocupat locul al 14-lea la individual compus (din 53 de sportive) cu un total de 114.800 puncte, conturat astfel: 29.200 la cerc, 27.600 la minge, 29.150 la măciuci şi 28.850 la panglică. Sportiva pregătită la club de Simona Puiu a fost, totodată, aproape de finala de la panglică, fiind prima rezervă a acestei finale. Deplasarea Sabinei a fost posibilă cu sprijinul Asociaţiei Rhythmic Star.

Felicitări, fetelor!