Echipa de handbal juniori 4 merge în Faza Semifinală de pe poziţia secundă a Euroregiunii RO3!

Echipa de handbal juniori 4 merge în Faza Semifinală de pe poziţia secundă a Euroregiunii RO3!

Echipa de handbal juniori 4 a CSM Ploieşti s-a calificat pentru Faza Semifinală a campionatului după ce a ocupat poziţia secundă la Turneul Euroregiune RO3, organizat în acest weekend de Asociaţia Judeţeană de Handbal Argeş, la Piteşti şi Mioveni.

Băieţii pregătiţi de Gabriela Enache au câştigat Grupa B a Euroregiunii RO3 după ce s-au impus în toate cele patru partide de la Piteşti şi au jucat, în această seară, finala cu ACS Academia Junior Ploieşti, câştigătoarea Grupei A, ale cărei meciuri s-au jucat la Mioveni. CSM Ploieşti a cedat cu 28-18 (12-8) şi merge în Faza Semifinală de pe locul al 2-lea al RO3. De altfel, primele două clasate în cele două grupe s-au calificat mai departe, meciurile de clasament disputându-se şi pentru a ajuta la configurarea grupelor din Faza Euroregiune.

Rezultatele înregistrate de băieţii noştri în Grupa B au fost următoarele:

CSM Ploieşti – ACS Viitorul H2O Piteşti 32-17 (20-7)

CSM Ploieşti – CSŞ Târgovişte 34-8 (18-14)

CSU Piteşti – CSM Ploieşti 13-14 (3-4)

CSŞ Ploieşti – CSM Ploieşti 13-25 (6-13)

În Faza Semifinală (în care se vor organiza 4 turnee cu câte 8 echipe participante) cele patru formaţii calificate din RO3 vor întâlni echipele care vin din RO8 (Bucureşti – 6 sectoare şi Ilfov). Faza semifinală are ca termen limită de organizare data de 12 mai 2024.

Lotul folosit de Gabriela Enache în turneul de la Piteşti a arătat astfel: Gabriel Mişcă, Patrick Ionescu, Alexandru Pop (portari); Iustin Dănac, Ştefan Bondăreţ, Matei Garcea, Mateo Dăncescu, Matei Manolache, David Gheorghe, Rareş Gheorghe, Mihnea Pandele, Teodor Berbec, Mihai Bădiulescu, Patrick Duţă, Teodor Ivan şi David Buzea (jucători de câmp).