Atletism: Daria Popescu, vicecampioană naţională „U14” în proba de aruncarea greutăţii!

Atletism: Daria Popescu, vicecampioană naţională „U14” în proba de aruncarea greutăţii!

Sportiva secţiei de atletism a CSM Ploieşti, Daria Popescu (2011), a devenit astăzi vicecampioană naţională la categoria de vârstă „U14” în proba de aruncarea greutăţii, cu o performanţă de 12.49 metri! Tânăra atletă pregătită de Maria Sîrbu şi-a stabilit, totodată, un nou record personal, precedentul „personal best” fiind un 12.06 ce fusese reuşit în luna februarie, atunci când Daria se impunea în Campionatul Municipal de la Bucureşti.

La startul probei de aruncarea greutăţii, din cadrul Campionatului Naţional de Sală „U14” de la Bucureşti s-au aflat 19 sportive. Campioană naţională a devenit Alesia Boşca, de la CSŞ Tulcea, cu o performanţă de 12.96 metri.

Tot astăzi, în cadrul Campionatului Naţional de Aruncări Lungi U14, U16 şi U18, CSM Ploieşti a fost reprezentat în proba de aruncarea suliţei de Karina Tătăruş (2012), care a concurat la categoria de vârstă „U14”, fără a reuşi să prindă finala de 8. Au fost 13 atlete la startul probei, iar Karina s-a aflat la prima competiţie din carieră.

Galerie foto: