Atletism: Mihai Militaru, campion naţional în proba de 200 metri şi la „U18”!

Atletism: Mihai Militaru, campion naţional în proba de 200 metri şi la „U18”!

La o săptămână de la titlul naţional de la „U20”, atletul Mihai Militaru a reuşit, astăzi, să-şi treacă în palmares şi titlul naţional la categoria lui de vârstă, „U18”, în proba de 200 metri, cu prilejul Finalei Campionatului Naţional de Sală, de la Bucureşti.

Sportivul pregătit de Gabi Hurmuz a încheiat cursa după 22.87 secunde, cu avans confortabil în faţa următorilor clasaţi, gemenii Gabriele Secman (23.32 secunde) şi Pietru Secman (23.35 secunde), ambii legitimaţi la LPS Banatul – CSM Timişoara. Militaru a confirmat, astfel, clasările foarte bune din primele două etape ale acestui an: locul al 2-lea ocupat în prima etapă, din 4 februarie, cu timpul 22.87 secunde, şi locul 1 ocupat în etapa a 2-a, din 25 de februarie, cu timpul 22.76 secunde. El are un „personal best” de 22.44 secunde, stabilit în urmă cu o săptămână, în finala de la „U20”.

Mihai ar fi trebuit să participe şi în finala de ieri de la 60 metri, dar a ales să fie prezent la Olimpiada de Informatică – Etapa Judeţeană, reuşind să se califice pentru Finala pe ţară.

Campionatul Naţional de Sală „U18” a fost găzduit de Sala de atletism „Ioan Soter”, din incinta Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu”!