Patru baschetbaliste de la CSM Ploieşti, medaliate cu argint la Cupa României!

Patru baschetbaliste de la CSM Ploieşti, medaliate cu argint la Cupa României!

Patru dintre componentele echipei de baschet junioare a CSM Ploieşti, Karina Munteanu, Agnes Zane, Ioana Savu şi Dariana Păuşan, au câştigat medaliile de argint în cadrul Cupei României la nivel de senioare, al cărei Final 8 s-a desfăşurat de sâmbătă până ieri, la Sfântu Gheorghe.

Având dublă legitimare la CSM Ploieşti şi CSM Târgovişte, fetele noastre au participat cu formaţia dâmboviţeană la competiţia găzduită de campioanele de la Sepsi şi au contribuit din teren la calificarea echipei în finală. Ele au jucat atât în sfertul de finală cu Sportul Studenţesc, câştigat cu 108-38, cât şi în semifinala cu CSM Alexandria, scor 81-54, însă ieri au rămas pe bancă la finala cu CSM Constanţa, pierdută de CSM Târgovişte cu scorul de 94-83.

În „sferturi”, Zane a avut 13 puncte, Savu 5, Munteanu 4 şi Păuşan 3, iar, în semifinală, doar Zane şi Savu şi-au trecut numele pe lista marcatoarelor, având câte 5 puncte înscrise. Din lotul formaţiei pregătite de Cătălin Tănase face parte şi Daria Tănase, care este în perioada de recuperare după o accidentare suferită pe finalul anului trecut.

Felicitări, fetelor!

Foto: facebook/CSMConstantaBaschet