Atleţii Alex Vochin şi Mihai Militaru, campioni naţionali de Sală la „U20”!

Atleţii Alex Vochin şi Mihai Militaru, campioni naţionali de Sală la „U20”!

Două titluri de campioni naţionali pentru sportivii secţiei de atletism a CSM Ploieşti, care au participat în acest weekend la Etapa a Finală a Campionatului Naţional de Sală „U20”, competiţie găzduită de Sala de atletism „Ioan Soter”, din incinta Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu”!

Primul aur a venit ieri, în proba de 400 metri, pe care Alexandru Gabriel Vochin a câştigat-o cu timpul de 48.38 secunde! El a fost urmat de Ştefan Damian (CSŞ Triumf Bucureşti, 49.36 secunde) şi Ionuţ Năstasă (CSŞ Bârlad, 50.18 secunde).

Astăzi, Vochin a fost al 4-lea în proba de 800 de metri, cu timpul 1:56.36 minute.

Astăzi, unul dintre cei mai promiţători atleţi ai clubului, Mihai Militaru, a reuşit să se impună în proba de 200 metri, timpul realizat fiind de 22.44 secunde. Performanţa sportivului pregătit de Gabi Hurmuz este de apreciat în condiţiile în care el este născut în 2007 şi va participa, săptămâna viitoare, şi la Etapa Finală a categoriei „U18”! Mihai a fost urmat de Jakab Szilard (LPS Târgu Mureş, 22.57) şi Sorin Miheşan (LPS Cluj-Napoca, 22.72). Ar fi de reţinut şi faptul că, pentru a putea fi prezent la competiţia de astăzi, Militaru a renunţat la participarea la Faza Judeţeană a Olimpiadei Şcolare de matematică, el fiind unul dintre tinerii care reuşesc să îmbine performanţa sportivă cu cea şcolară!

Ieri, el a ocupat locul al 6-lea în finala de la „60 metri”, timpul realizat fiind de 7.05 secunde.

Felicitări!