CSM Petrolul Ploieşti U13 merge în Grupa Valorică B a Fazei a III-a a campionatului

CSM Petrolul Ploieşti U13 merge în Grupa Valorică B a Fazei a III-a a campionatului

Gazdă a Turneului 3 al Grupei A din Faza a II-a a campionatului, echipa de baschet U13 a CSM Petrolul Ploieşti a repetat bilanţul din luna februarie, de la Târgovişte: o victorie cu CSŞ Târgovişte 1 şi două înfrângeri – una clară, în faţa favoritei ABC Leii Bucureşti, şi una la… “mustaţă” (de data aceasta la un singur punct), în faţa celor de la CSŞ Târgovişte 2.

În urma acestor rezultate, având un bilanţ de 2/4, puştii pregătiţi de Marian Angelian au ocupat poziţia a 3-a a clasamentului şi merg în Grupa Valorică B V (cinci), alături de FC Argeş Piteşti, ABC Play Bucureşti şi, foarte probabil, din nou CSŞ Târgovişte 1. Vor urma două turnee, primul chiar în weekend-ul ce vine, iar cel de-al doilea două săptămâni mai târziu (23-24 martie), la finalul cărora prima clasată se va califica pentru Faza Semifinală a campionatului.

Dacă ar fi ocupat unul dintre primele două locuri în Grupa A a Fazei a II-a, CSM Petrolul ar fi mers în Grupele Valorice A ale Fazei a III-a, din care sunt şanse mai mari să se ajungă în Faza Semifinală întrucât primele trei clasate în fiecare dintre cele patru grupe primesc acest drept.

Rezultatele înregistrate de băieţi sâmbătă şi duminică au fost următoarele:

CSM Petrolul Ploieşti – CSŞ Târgovişte 2 43-44 (17-9, 3-16, 12-10, 11-9)

ABC Leii Bucureşti – CSM Petrolul Ploieşti 76-52 (14-9, 18-19, 24-9, 20-15)

CSŞ Târgovişte 1 – CSM Petrolul Ploieşti 31-55 (6-13, 15-15, 7-15, 3-12)

Lotul de jucători folosit de Marian Angelian în turneul din weekend a arătat astfel: Darius Iancu, Eduard Pană, Mihai Popovici, Eric Dobre, Sebastian Frîncu, Ştefan Radu, Vlad Ştefan, Călin Dragomir, Ştefan Feraru, Matei Răducanu, Alexandru Măncilă şi Alexandru Iambu.

Galerie foto, CSM Petrolul Ploieşti – CSŞ Târgovişte 1: