Victorie la final de sezon pentru echipa de handbal juniori 3 a CSM Ploieşti

Victorie la final de sezon pentru echipa de handbal juniori 3 a CSM Ploieşti

Weekend-ul care a trecut a consemnat un singur meci disputat de echipele de handbal juniori ale CSM Ploieşti, băieţii de la J3 susţinând, ieri, la Brazi, ultimul joc oficial al acestui sezon, cu ACS Academia Junior Ploieşti A. Elevii Gabrielei Enache au câştigat cu 27-13 (11-4) partida contând pentru ultima etapă a Seriei D – Faza geografică, dar, cum au ocupat doar poziţia a 5-a a clasamentului, la egalitate cu CS Orăşenesc Mizil (locul 4), fiind dezavatajaţi de partidele directe, 31-31 şi 23-31, nu vor merge în Faza Grupelor Speranţă. În partida de ieri, pentru CSM Ploieşti au jucat: Ş. Călin, T. Stan, G. Mişcă – Ed. Romee (7 goluri), I. Dănac (5), D. Lazăr (4), D. Săcuiu (3), R. Zamfir (2), Şt. Răducanu (2), S. Lazăr (2), M. Garcea (1), M. Pandele, D. Bondăreţ, M. Dăncescu, A. Florescu şi Al. Stoica.

Altfel, Federaţia Română de Handbal a anunţat, momentan, structura şi programul Grupelor Valoare de la nivelul Juniorilor 1, primii care vor debuta în această fază a campionatului fiind băieţii. Astfel, elevii Ramonei Ştefan fac parte din Grupa Valoare 2, în care pornesc cu un „bagaj” de 4 puncte, şi vor juca în prima etapă duminică, 3 martie, pe teren propriu, cu CSŞ Craiova.

Fetele, în schimb, mai au de aşteptat o săptămână, pentru că au primul meci din Grupa Valoare 2 pe data de 9 martie, acasă, cu CSU Ştiinţa Bucureşti. Sportivele pregătite de Geta Opincariu şi Cristi Roşu pornesc în această fată de pe prima poziţie a clasamentului, cu punctaj maxim!