Deplasare dificilă, mâine seară, în LNBM – Getica 95: SCM Timişoara – CSM Petrolul Ploieşti!

Deplasare dificilă, mâine seară, în LNBM – Getica 95: SCM Timişoara – CSM Petrolul Ploieşti!

Baschetbaliştii de la CSM Petrolul Ploieşti au plecat în această dimineaţă spre Timişoara, acolo unde îi aşteaptă, mâine, una dintre provocările dificile ale Fazei a II-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95: meciul cu prima clasată în Grupa 11-18, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara.

Programată la ora 19:00 în Sala „Constantin Jude”, partida porneşte cu timişorenii favoriţi, bilanţul 4/0 pe teren propriu aferent acestei faze, dar şi forma bună din ultima vreme, cu patru victorii consecutive (două în campionat şi două în Alpe Adria Cup) conferindu-i formaţiei lui Dragan Petricevic prima şansă.

Băieţii noştri vor încerca, totuşi, să producă surpriza, motivaţi de parcursul mai bun reuşit în acest sezon în deplasare, de unde au venit cele mai multe victorii, dar şi de convingerea că puteau avea un bilanţ mult mai bun în acest moment cu ceva mai multă şansă în numeroasele meciuri cedate la limită, două dintre acestea după prelungiri.

Cele două formaţii s-au întâlnit deja o dată în acest sezon, în Faza I a Cupei României, la Craiova, acolo unde „galben-albaştrii” s-au impus cu 86-78 în faţa bănăţenilor, în primul meci jucat în cadrul turneului organizat de olteni (16 septembrie 2023).

Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Bogdan Podar (Cluj-Napoca), Vlad Cotrobaş (Bucureşti) şi Narcis Dan (Satu Mare), iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Radu Bucerzan (Timişoara).

Meciul va fi putea fi urmărit „în direct” pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet: https://www.youtube.com/watch?v=dOWpt3OyxlY.