Echipa de handbal juniori 1, pe locul 4 la „Baia Mare Winter Cup”

Echipa de handbal juniori 1, pe locul 4 la „Baia Mare Winter Cup”

Echipa de handbal Juniori 1 a CSM Ploieşti a participat în acest weekend la „Baia Mare Winter Cup”, turneu internaţional pe care Academia de Handbal Minaur l-a organizat invitându-le şi pe CSU Suceava şi Ferencvaros Budapesta.

Băieţii pregătiţi de Ramona Ştefan au pierdut toate cele trei întâlniri disputate (s-a jucat „fiecare cu fiecare”), dar s-au ales cu un plus de experienţă care cu siguranţă îi va ajuta în meciurile oficiale ce vor începe chiar la finalul săptămânii viitoare. CSM Ploieşti a pierdut cu 51-40 (27-20) meciul cu Ferencvaros, cu 49-34 (25-16) pe cel cu CSU Suceava şi cu 42-35 (24-21) pe cel cu ACS AH Minaur Baia Mare.

Turneul a fost câştigat de CSU Suceava, la golaveraj, în detrimentul celor de la Ferencvaros, ambele formaţii acumulând câte 7 puncte, dar gruparea moldoveană având o diferenţă a golurilor de +19, faţă de +15 când a avut cea din Ungaria.

Băieţii noştri vin acasă şi cu un premiu individual, Denis Ştefan fiind declarat cel mai bun portar al competiţiei.

La Baia Mare a făcut deplasarea şi echipa de juniori 2 a clubului, care a disputat, ieri şi astăzi, două meciuri amicale în compania formaţiei similare a Academiei Minaur, ambele câştigate: 38-29 (17-17) ieri şi 38-35 (15-17) astăzi.

Galerie foto: