LNBM Getica 95: CSM Petrolul Ploieşti – CS Vâlcea, mâine seară, în Sala „Olimpia”!

LNBM Getica 95: CSM Petrolul Ploieşti – CS Vâlcea, mâine seară, în Sala „Olimpia”!

CSM Petrolul Ploieşti se desparte de 2023 cu un meci programat chiar în penultima zi a anului, Sala Sporturilor Olimpia găzduind, mâine seară, de la ora 17:30, meciul cu CS Vâlcea 1924, contând pentru etapa a 15-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95, Conferinţa B!

O partidă importantă, la finalul căreia putem face ultimele calcule în privinţa clasării între primele 5 formaţii ale grupei, dar care sunt şanse mari să conteze în perspectiva play-out-ului, zonă a campionatului în care foarte probabil ambele echipe se vor regăsi

„Ne dorim să ne despărţim de 2023 cu o victorie care să-i bucure pe suporteri şi să ne ofere atât un moral bun în perspectiva ultimelor meciuri din această fază a campionatului, cât şi un avantaj pentru partea a doua a sezonului, în care probabil vom evolua în play-out. Din aceleaşi considerente, victoria de la Focşani a fost extram de importantă şi la fel stau lucrurile şi în privinţa partidei de mâine, pe care am pregătit-o cu maximă atenţie. Băieţii sunt conştienţi de miza jocului şi sunt convins că nivelul de concentrare şi implicare va fi cel aşteptat de staff-ul tehnic la un astfel de meci”, a declarat coordonatorul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Marius Ciulin (Constanţa), Vlad Potra (Cluj-Napoca) şi Mihai Dumitraşcu (Piteşti), iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Tiberiu Rist, din Bucureşti.

Partida va putea fi urmărită şi pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet, accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=BGNOanmNgrk.

Accesul publicului este liber.