Boxerul Iulian Dumitrescu, campion naţional de seniori al categoriei „92 kg”!

Boxerul Iulian Dumitrescu, campion naţional de seniori al categoriei „92 kg”!

Sportivii secţiei de box a CSM Ploieşti au „lovit” din nou la Campionatul Naţional de Seniori, toţi cei trei pugilişti înscrişi în competiţia de la Brăila de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea reuşind să vină acasă cu medalii.

Principala performanţă a fost realizată de Iulian Dumitrescu, sportiv care a devenit campion naţional al categoriei „92 kg” după un parcurs cu trei victorii: a trecut în primul tur de Cristian Ştef (Crişul Oradea), apoi, în semifinale, de Alexandru Sulea (CS Minerul Motru), pentru ca astăzi, în finală, să-l învingă la puncte pe Emanuel Mican (CS Dinamo Bucureşti)!

A fost, de altfel, un duel CSM Ploieşti – Dinamo şi în celelalte două finale disputate de băieţii noştri, Georgian Călin (63.5 kg) pierzând la puncte, cu 3-0, ultimul act cu bucureşteanul Andrei Găvae, iar Marian Ghinoiu (57 kg) fiind declarat învins, decizie la limită, 2-1, în disputa cu Adrian Preda. În semifinale, Călin trecuse de David Chiş (CSM Zalău), iar Ghinoiu îl învinsese pe Ştefan Nicolae (Metrorex Bucureşti).

„Am mers cu trei băieţi, am luat trei medalii, ceea ce nu poate decât să mă bucure, chiar dacă vă spun că şi Marian Ghinoiu merita să fie campion naţional, după cum a boxat. Arbitrii au văzut însă altfel şi i-au dat decizia adversarului, spre surprinderea multora”, ne-a declarat antrenorul coordonator al secţiei de box a clubului, Titi Tudor.