CSM Petrolul Ploieşti U12, pe locul al 6-lea la Turneul Final al campionatului „4×4”!

CSM Petrolul Ploieşti U12, pe locul al 6-lea la Turneul Final al campionatului „4×4”!

Echipa de baschet „U12” a CSM Petrolul Ploieşti a încheiat Turneul Final al campionatului „4×4” pe poziţia a 6-a, după un parcurs cu o victorie şi patru înfrângeri. Desfăşurată în acest weekend la Oradea, în Sala „Antonio Alexe”, competiţia care a adunat la start cele mai bune opt echipe din ţară i-a găsit pe băieţii pregătiţi de Eugeniu Melnic în Grupa 2A a turneului, în care au avut de disputat primele trei partide, vineri şi sâmbătă dimineaţă.

Deşi au început cu un joc în compania uneia dintre favorite, ACS U-BT 1 Cluj-Napoca, „galben-albaştrii” s-au descurcat bine şi au cedat la o singură posesie, 42-45, după care a urmat întâlnirea cu ACS Dan Dacian Negru Bucureşti, pierdută mult mai clar, 51-79. Ieri dimineaţă, în ultima partidă din grupă, a fost un nou meci strâns, cu gazdele de la CSM Oradea, cedat cu 63-67 după un final în care victoria putea merge în oricare direcţie, în condiţiile în care tabela arăta 63-63 cu două minute rămase din meci.

Aseară, în semifinalele grupei 5-8, CSM Petrolul Ploieşti a reuşit să obţină prima victorie din turneu, 48-43 cu CSU Alpha Sibiu, astfel că, astăzi, de la ora 10:30, au avut şansa revanşei în faţa gazdelor de la CSM Oradea, în meciul pentru locurile 5-6. Din nou un meci echilibrat, cu egalitate până în debutul sfertului al 4-lea, dar cu o echipă gazdă ceva mai inspirată, ce a reuşit să se impună în final cu 57-47.

Lotul de jucători pe care antrenorul Eugeniu Melnic l-a folosit la Oradea a fost următorul: Darius Iancu, Eduard Pană, Mihai Popovici, Sebastian Frîncu, Ştefan Radu, Vlad Ştefan, Călin Dragomir, Ştefan Feraru, Matei Răducanu, Alexandru Măncilă, Alexandru Iambu şi Nikita Melnic.

Rezultatele obţinute de CSM Petrolul Ploieşti la Turneul Final:

Faza grupelor

ACS U-BT 1 Cluj-Napoca – CSM Petrolul Ploieşti 45-42

CSM Petrolul Ploieşti – ACS Dan Dacian Negru Bucureşti 51-79

CSM Petrolul Ploieşti – CSM Oradea 63-67

Meciuri de clasament 5-8

CSM Petrolul Ploieşti – CSU Alpha Sibiu 48-43 (semifinală)

CSM Petrolul Ploieşti – CSM Oradea 47-57