Echilibru perfect în derbiul juniorilor 1: CSM Ploieşti – TEC Bucureşti 39-39 (18-18)!

Echilibru perfect în derbiul juniorilor 1: CSM Ploieşti – TEC Bucureşti 39-39 (18-18)!

A fost weekendul băieţilor în handbalul juvenil şi toate cele trei echipe ale clubului au avut programate meciuri oficiale la acest final de săptămână, bilanţul fiind de o victorie, un rezultat de egalitate şi o înfrângere.

Prima partidă a finalului de săptămână a fost cea disputată ieri de juniorii 2 pe terenul ultimei clasate în Seria D, CSŞ Târgovişte, şi încheiată previzibil cu o victorie clară a băieţilor noştri, cu 36-25 (16-8).

Ramona Ştefan a folosit următorul lot de jucători: A. Pop, A. Manolache – M. Sbîrnău (9 goluri), R. Popescu (6), A. Grigore (5), D. Sîrbu (4), M. Costache (3), M. Duţă (3), N. Milea (2), Şt. Răducanu (1), L. Constantin (1), O. Bucur (1), I. Marin (1), P. Goran, I. Pîrvu şi G. Roşu.

În urma acestei victorii, CSM Ploieşti ocupă locul al 2-lea în clasamentul Seriei D, iar în etapa următoare, programată la finalul săptămânii, va sta. Proxima partidă a băieţilor este chiar derbiul seriei, de sâmbătă, 2 decembrie, de la ACS HC Buzău 2012.

Astăzi, juniorii 3 au jucat în compania formaţiei CS Brazi, partida disputându-se însă pe terenul adversarilor în condiţiile în care Sala „Olimpia” nu a fost disponibilă. Băieţii pregătiţi de Gabi Enache au pierdut cu 24-16 (11-8) la capătul unui joc echilibrat în prima repriză, dar decis în debutul părţii secunde, atunci când adversarii s-au desprins de la 13-10 la 18-10.

Pentru echipa noastră, au evoluat: T. Stan, Al. Pop, G. Mişcă – R. Zamfir (6 goluri), Şt. Răducanu (5), D. Nedelescu (3), Ed. Romee (1), Al. Stoica (1), I. Dănac, D. Bondăreţ, M. Garcea, M. Dăncescu, D. Săcuiu, D. Gheorghe, M. Pandele şi R. Florescu.

În etapa a 7-a a Seriei D, CSM Ploieşti va juca duminică, 26 noiembrie, la ACS academia Junior Ploieşti A.

Weekendul handbalistic a fost închis de derbiul Seriei C a juniorilor 1, în care CSM Ploieşti a primit, tot la Brazi, vizita primei clasate, Talentul Este Cheia Bucureşti! Un meci pe cât de spectaculos, pe atât de nebun, în care băieţii noştri au condus chiar şi la 5 goluri în prima repriză, dar au avut nevoie, pe final, de o revenire spectaculoasă, de la “-4”, pentru a încheia nedecis, 39-39 (18-18)!

Ramona Ştefan a folosit următorul lot de jucători: D. Ştefan, A. Pop – M. Ion-Iliescu (11 goluri), D. Rizea (8), A. Leu (7), M. Sîrbu (4), A. Muşoiu (2), L. Vasile (2), D. Constantin (1), V. Băncilă (1), B. Bondarenco (1), G. Roşu (1), I. Stănescu (1), A. Năstase, L. Preotu şi Şt. Vîlcu.

A fost ultima partidă din acest an pentru juniorii 1, care vor sta în ultima rundă din 2023, programată duminică, 3 decembrie. Următorul joc este cel din etapa a 8-a, de pe 28 ianuarie 2024, de la CSM Focşani 2007.

Libere în acest weekend, celelalte formaţii de juniori ale clubului revin pe teren conform următorului program:

junioarele 3 au jucat miercuri cu CSO Mizil (detalii aici) şi au programat următorul meci duminică, 26 noiembrie, la CSM Râmnicu Sărat;

junioarele 2 au pauză până pe 10 decembrie, atunci când vor juca, în deplasare, cu CSŞ Buzău;

junioarele 1 au încheiat turul campionatului, următorul meci oficial fiind programat pe 27 ianuarie 2024, în deplasare, cu CSŞ Ploieşti.