LNBM Getica 95: CSM Petrolul Ploieşti – SCM „U” Craiova, mâine seară, în Sala „Olimpia”!

LNBM Getica 95: CSM Petrolul Ploieşti – SCM „U” Craiova, mâine seară, în Sala „Olimpia”!

CSM Petrolul Ploieşti revine, mâine seară, în Sala Sporturilor Olimpia după victoria spectaculoasă de la Sibiu şi ia în calcul doar varianta victoriei în confruntarea cu SCM „U” Craiova pentru a se menţine în plutonul ce vizează primele cinci poziţii ale clasamentului Conferinţei B.

Programat la ora 17:00, meciul cu oltenii ar putea părea o misiune facilă ţinând cont de parcursul avut de adversari până în acest moment – o singură victorie şi patru înfrângeri -, însă modul în care Craiova a pierdut de fiecare dată, inclusiv de două ori în Cupa României, la diferenţe de maxim 5 puncte, vorbeşte despre o echipă care putea avea un bilanţ mai bun.

„Craiova este o echipă cu pretenţii în grupa noastră, chiar dacă în acest moment clasamentul nu o arată. Toate meciurile pe care le-a pierdut au fost la diferenţe mici, se bazează mult pe defensivă, fiind în top trei în Liga Naţională la capitolul puncte primite, aşa că ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Noi vom încerca să avem continuitate în evoluţiile bune din ultima vreme şi sunt convins că dacă vom face un efort colectiv pentru a păstra o intensitate bună pe toată durata jocului şi vom avea susţinerea publicului, vom reuşi să câştigăm.”, spune antrenorul Mihai Popa.

Cele două formaţii s-au întâlnit în luna septembrie şi în Grupa D a Cupei României, chiar în Bănie, iar CSM Petrolul Ploieşti s-a impus atunci la o singură posesie distanţă, cu 72-70.

Pentru întâlnirea de mâine seară, stafful tehnic al echipei noastre nu se confruntă cu probleme de lot.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Marius Ciulin (Constanţa), Laszlo Bukuresti (Sovata) şi Matei Bănică (Bucureşti). Comisar din partea FRB va fi Tiberiu Rist (Bucureşti).

Partida va fi transmisă „în direct” de Digisport 3, PrimaSport 4, dar poate fi urmărită şi pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=Lg3xAIpZA7A.

Accesul publicului este liber, aşa că vă aşteptăm la sală pentru a-i susţine pe băieţi!